Wat een mooie mijlpaal: op 1 juli vier ik het 20-jarig bestaan van mijn salon! Het begon allemaal in Skoatterwâld, waar ik de eerste paar jaar nog een baan had naast mijn salon. Het waren de jaren van de crisis, en het duurde even voordat ik mijn baan kon opzeggen om me volledig te focussen op de salon. Vanaf dat moment liep de salon eigenlijk steeds goed. Vijf jaar geleden verhuisde ik naar een andere plek in Heerenveen, in de wijk Heiderijck. Dat was een mooie impuls, want dat betekende dat ik nieuwe salon kon inrichten, die ruimer en comfortabeler is, en bovendien een mooie ontvangstruimte heeft. Het mooie is dat ik daardoor ook nieuwe klanten uit andere wijken en de dorpen om Heerenveen heen kreeg. Ook op andere manieren is er veel gebeurd, voor iedereen, en ook voor mij. Tijdens Corona moesten we een half jaar lang dicht. Zodra de salon weer open mocht konden we gelukkig meteen weer in volle vaart aan de slag: er was echt sprake van een inhaalslag. De behoefte aan uiterlijke verzorging én persoonlijke aandacht was groot. Sinds Corona is de salon dan ook vijf dagen per week geopend (link naar openingstijden).

Ik kan wel zeggen dat ik mijn werk, na 31 jaar in het vak, waarvan 20 met een eigen salon, nog steeds heel erg leuk vind! Natuurlijk zorg ik er ook voor me te blijven ontwikkelen, en mee te gaan met de ontwikkelingen die er zijn. Zoals bijvoorbeeld gellak de afgelopen vijf jaar populair is geworden, voor zowel handen als voeten.

Ik ben dankbaar voor jullie vertrouwen in mij en mijn salon. Zo’n mooie mijlpaal laat ik dan natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij gaan. In januari en februari krijg je 20% korting op verschillende producten van Payot en in juni en juli krijgt iedereen die in de salon komt voor een behandeling een attentie (houd Facebook in de gaten!).