Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsspecialiste Marijke biedt een breed scala aan verschillende behandelingen. Kunt u niet kiezen? Verwen uzelf dan met een complete beauty relaxervaring, inclusief reiniging, dieptereiniging, epileren, harsen, massage, masker, huidverzorging van Payot crème en serum en make-up van LOOkX.

Pedicure

Heeft u kwetsbare, gevoelige voeten? Hebt u een specifiek probleem, zoals eeltvorming, likdoorns of ingegroeide nagels? Of wilt u gewoon goed voor de dag komen met verzorgde voeten en gelakte nagels? Ik ben gediplomeerd pedicure en laat uw voeten zienderogen opknappen.

Tip: U kunt ook verschillende behandelingen combineren! Bijvoorbeeld: een pedicure met voetreflextherapie.

Gelnagellak OPI

Er gelikt uitzien met gelnagellak van GelColor by OPI. Gelcolor draagt als gel maar voelt en ziet eruit als nagellak!.
Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak?. Ga dan voor GelColor by OPI, in een van de prachtige OPI kleuren. Meer weten…

Manicure

Uw handen hebben het vaak zwaar te verduren. Ze worden blootgesteld aan weer en wind, UV-straling, wisselende temperaturen, agressieve soorten zeep en andere middelen. Onze handen helpen ons bij bijna alles wat we doen en ze zijn een echt visitekaartje. Toch verzorgen we ze in de regel minder goed dan ons gezicht. 

ACNE

Acne vulgaris is de medische benaming voor jeugdpuistjes. Acne wordt veroorzaakt door een verstopping van de uitvoergang van talgkliertjes, soms gevolgd door een ontsteking. Het komt met name voor waar zich veel talgkliertjes bevinden: het gezicht, de schouders en de rug. Het is in medisch opzicht geen ernstige aandoening, die meestal spontaan geneest, zonder restverschijnselen. Meer over acne…

DERMA PEEL met fruitzuren

Een mooie gladde en vlekkeloze huid… die willen we allemaal! Het is namelijk de basis voor een goede look en precies waar het nieuwe DERMA PEEL PRO van SKEYNDOR je aan helpt.

Door de buitenste huidlagen te verwijderen – klinkt eng, is het niet – wordt de huid met deze peeling weer glad en mooi egaal gemaakt.

Aromatherapie

Vaak zet ik uw neus aan het werk, door etherische oliën te gebruiken. De juiste geur kan helpen om te ontspannen of weer in balans te komen. Aromatherapie vindt zijn oorsprong in het oude China, waar men al 6.500 jaar geleden wist dat geuren een sterke werking hebben.

Voetreflextherapie

Heeft u al eens een voetreflexmassage laten doen? Het is een eeuwenoude Oosterse techniek waarbij de masseur via drukpunten in de voet verschillende organen stimuleert. Ik ben gediplomeerd voetreflextherapeut en heb door de jaren heen gemerkt dat mensen zich vaak direct na een behandeling beter en prettiger voelen. 

Visagie

Ik kan uw complete make-up verzorgen en deel daarbij mijn persoonlijke tips met u. Daarbij houd ik rekening met de tint van uw huid, uw haarkleur en de kleur van uw ogen. Van proef make-up tot feestelijke maquillage, u zult er op uw best uitzien.

Klanten over SalonMarijke

Veel mensen laten even een reactie achter op internet, hierbij laat ik een aantal zien

Ik kom al een aantal jaren vanuit Akkrum bij Marijke Makkinga. Iedere keer weer een feestje met mooie wenkbrauwen, goede gezichtsbehandeling en een super fijne massage. Marijke heeft een fijne persoonlijke benadering met oprechte belangstelling. Een AANRADER dus!
Klaske